Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik, der kan være med til at forbedre hjemmesiden. Læs mere om cookies på fsb.dk

Velkommen til Hessensgården

Velkommen til Hessensgården

Hvad sker der lige nu med tv-projektet i Hessensgården?

02. december 2016

Afdelingsmødet har besluttet at sætte et forprojekt i gang. Projektet skal undersøge, hvilken tv-løsning der er den bedste for Hessensgården, så I lever op til loven om frit tv-valg.

I januar/februar vil afdelingsbestyrelsen kigge på de forskellige løsninger, som er resultatet af forprojektet. I februar/marts skal alle beboere stemme om Hessensgårdens fremtidige tv-løsning på et ekstraordinært afdelingsmøde.

 

Hvis I vælger at få en ny fælles tv-løsning, skal projektet være afsluttet, så alle beboere har frit tv-valg senest 1. januar 2018.

 

Hvad skal I tage stilling til på afdelingsmødet?

Alt efter hvilke tekniske muligheder der er i boligafdelingen allerede, vil I blandt andet skulle tage stilling til:

  • Hvilken tv-udbyder I ønsker
  • Evt. skift af internetleverandør (og evt. skift af anlæg til internet)
  • Evt. ombygning/nybygning af antenneanlæg.
  • Mv.

 

Hvorfor skal prisen på en ny tv-løsning i jeres boligafdeling undersøges?

Årsagen til, at fsb undersøger prisen på en ny tv-løsning, er, at folketinget har besluttet, at alle beboere i almene boliger skal kunne vælge frit, om de vil have en TV-pakke - og hvilken størrelse den skal have. Det kan jeres nuværende tv-anlæg ikke håndtere.

 

Hvilke valgmuligheder får I som beboere?

Det frie tv-valg betyder, at du som beboer kan sige ”ja” eller ”nej” til de tv-pakker, som boligafdelingen vælger at tilbyde gennem antenneanlægget.

 

Hvis du ønsker en anden udbyder, end der bliver vedtaget på afdelingsmødet, kan du i stedet vælge fx at købe en digital stueantenne og se de gratis programmer fra BOXER (bl.a. DR1, DR2, DR3, DRK, DR Ramasjang og DR Ultra) eller streame TV fra internettet fra fx DR, YouTube, TV2 eller fra en udbyder som Netflix, HBO eller lignende.

 

Husk, at streaming-TV kræver en god internetforbindelse og kan koste penge.

 

Hvor kan I følge med i planerne for en ny tv-løsning i jeres boligafdeling?

Der vil løbende blive lagt information op på denne hjemmeside, bl.a. de breve der omdeles til alle beboere, men også nyheder om projektet.